The Runaway

Een nieuwe speler is gearriveerd

Geïnspireerd door boerderijdieren combineert de 'Runaway' een klassiek silhouet met een moderne twist om zijn eerste tijdloze ontwerp te creëren.

Deze lichtgewicht sneaker verlegt de grenzen tussen veganistische mode en streetwear, is gemaakt van 100% diervrije materialen en door de beste ambachtslieden in Portugal.

een fris, nieuw ontwerp

Het Runaway-design is een eerbetoon aan boerderijdieren vermengd met stedelijke elementen uit de oorspronkelijke stad: Amsterdam. Onze items bevatten geen dierlijke producten en zijn vrij van dierenleed. Het proces is arbeidsvriendelijk en wordt uitgevoerd door lokale Amsterdamse en Portugese werknemers die eerlijk worden uitbetaald en onder fijne omstandigheden werk verrichten. Daarnaast is het productieproces duurzaam, bestaat uit gerecyclede en diervrije onderdelen en heeft geen effect op het klimaat.

 

Op deze manier wordt het veganisme, zoals gedefinieerd door HOI, doorgetrokken naar de productie en het consumeren van kleding.

 

De snelle lijnen, gemengde vegan materialen en opgeblazen elementen vormen de perfecte mix tussen casual en sportief. Dit concept, in combinatie met liefde voor en kennis van mode, levert kwalitatieve, fashionable én eerlijke producten op, waarmee het ‘stoffige’ van een veganistische imago wordt afgeschud. De Runaway is een absolute head turner en aanvulling in jouw schoenencollectie!

comfortabel,

licht en stevig

Voor de Runaway hebben we ons gericht op het creëren van een comfortabele sneaker die je elke dag wilt dragen. De lichtgewicht TPU- en TR-zool biedt grip en ondersteuning met een bredere achterkant en zachte demping met een binnenzool van gerecycled kurk.

Blue sky/ Pumpkin

Previous slide
Next slide

189,95 incl. shipping costs

Dark forrest/ Eggplant

Previous slide
Next slide

189,95 incl. shipping costs

ETHICAL,  TRANSPARENCY, QUALITY, VEGAN

Wij geloven in transparante en langdurige verbindingen met fabrieken die op een ethische manier werken, met eerlijke lonen. Daarom worden al onze schoenen met de hand gemaakt in Portugal. Door nauw samen te werken met lokale familiefabrieken kunnen we ervoor zorgen dat het proces volgens Europese normen wordt uitgevoerd.

ethisch verantwoord

Met liefde en zorg

vegan
materialen

trendy ontwerpen

Translate »